18 Nisan 2008 Cuma

Kylie, Beyaza Konuk Olacak Mı?

BEYAZ, ŞOVUNA KONUK ETMEK İSTEDİĞİ KYLİE MİNOGUE İÇİN 350 BİN DOLAR ARIYOR. BEYAZ, 350 BİN DOLAR BULAMAZSA PARAYI KENDİ CEBİNDEN ÖDEMEYE KARAR VERDİ ..



Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue, son albümü 'X'in dünya turnesi kapsamında, 20 Mayıs'ta İstanbul Kuruçeşme Arena'da konser verecek. Kylie Minogue'un Türkiye'ye gelmesini sabırsızlıkla bekleyenler arasında ünlü şovmen Beyazıt Öztürk de var. Televizyon programına, Minogue'u konuk olarak çıkartmak isteyen ünlü şovmen, çoktan harekete geçti bile. Minogue'un menajeriyle bağlantıya geçen Beyaz, üç aydır menajerden gelecek haberi bekliyordu. Geçtiğimiz günlerde Öztürk'ün beklediği yanıt geldi. Minogue, 'Beyaz Şov'a konuk olmayı kabul etti ve 30 dakika için 350 bin dolar istedi.

Ünlü şarkıcıyı, programına konuk etmeyi aklına koyan Beyaz, önce televizyon kanalının yetkilileriyle görüştü. Kanal yöneticileri, bu parayı ödemelerinin mümkün olmadığını dile getirince, programının sponsorunun kapısını çaldı. Sponsorundan da bir yanıt alamayan Beyaz, son ana kadar 350 bin dolar verecek birini bulamazsa, bu parayı kendi cebinden ödemeye karar verdi.