11 Eylül 2008 Perşembe

1 saatte 4 milyon dolar!



Pop müziğin başarılı seslerinden Kylie Minogue, Dubai'de 20 Kasım'da gerçekleşecek bir otel açılışında 1 saatlik konser vererek 4 milyon dolar kazanacak.

PALM JUMEİRAH- Dünyanın en popüler tatil cenneti haline gelen ve ünlülerin sık sık parti açılışlarına katıldığı Dubai'de açılacak olan Atlantis Otel'in açılış partisinde, pop müziğin başarılı vokalerinden Kylie Minogue sahne alıyor.

Dubai'nin Palm Jumeirah adasındaki özel partiye katılacak Minogue, sadece 60 dakika boyunca şarkı söyleyecek ve 4 milyon dolar gibi dudak uçurtan parayı cebine indirecek.



A sınıfı listesinden 2 bin kişinin katılacağı açılışta Minogue'un alacağı milyon dolarlar, şarkıcının kariyer hayatı boyunca kazandığı en büyük servet olacak.

Muhteşem gece için çoktan hazırlıklara başlandı bile.

Kayıp şehir Atlantis'ten ilham alınarak mimarisi yapılan Atlantis Otel, oteller zinciri olarak geçiyor. Bahamalar'da da bu otelin bir benzeri bulunuyor. Şimdiye kadar John Travolta, Whitney Houston, Janet Jackson ve Stevie Wonder gibi ünlüleri ağırlayan otel, dünyanın önde gelen isimlerini ağırlamakla meşhur.