22 Mayıs 2008 Perşembe

Bir dahaki sefere görüşmek üzere

Dünyaca ünlü yıldız Kylie Minogue, sahnede kaldığı üç saat boyunca 7 kostüm değiştirdi.

Önceki akşam Kuruçeşme Arena'da konser veren dünyaca ünlü yıldız Kylie Minogue, sahnede kaldığı üç saat boyunca 7 kostüm değiştirdi.
Dansçılar eşliğinde konserine başlayan ünlü yıldız, ilk şarkısından sonra İngilizce "Ne güzel bir manzara" diyerek İstanbul'a ve Boğaz'a hayranlığını bir kez daha dile getirdi.

"Neighbours" dizisindeki rolüyle yıldızı parlayan Kylie Minogue, önceki akşam Kuruçeşme Arena'da bir konser verdi. Advantage Kart'ın kuruluşunun 10. yıldönümü ve son albümü X'in turnesi kapsamında ilk kez İstanbul'da sahneye çıkan Minogue, seslendirdiği şarkılarıyla Türk hayranlarına müzik dolu bir gece yaşattı.
Dansçılar eşliğinde konserine başlayan ünlü yıldız, ilk şarkısından sonra İngilizce "Ne güzel bir manzara" diyerek İstanbul'a ve Boğaz'a hayranlığını bir kez daha dile getirdi. Türk hayranlarıyla ilk kez buluşmanın heyecanını yaşayan Minogue, izleyicilere "Eğleniyor musunuz" diye sorunca herkes bir ağızdan "evet" diye çığlıklar atarak cevap verdi.

Kuruçeşme Arena'da yeni albümü X'ten şarkıların yanı sıra "I Should be so Lucky", "Loco-motion", "Confide in me", "Can't Get You Out of My Head" ve "Slow" gibi hit şarkıları da seslendiren sanatçının copacabana şovunu beğeniyle izleyen seyircileri üzen tek şey, "Red Bloaded Woman" parçasının listede yer almamasıydı.
Minogue'un sempatik tavırları izleyenlerin neşesini artırırken, konser bitiminde bis yapmak için tekrar sahneye çıkan ve 3 parça daha söyleyen Minogue, "Bir dahaki sefere görüşmek üzere" diyerek konserini tamamladı.

Konserin ilk yarısında bazı bazı izleyiciler, aşırı izdihamdan bunalıp konseri terk etti. Konseri erken terk edenlerin arasında Ebru Şallı-Harun Tan çifti de vardı. Çift, "Aşırı kalabalıktan ve sahneyi göremediğimiz için konserden ayrılıyoruz" dedi.

Kimler yoktu ki

Yaklaşık 8 bin kişinin izlediği konsere gidenler arasında Burak Kut, Deniz Seki ve sevgilisi Hüsnü Şenlendirici, Ece Sükan, Yonca Evcimik, Soner Arıca, Zeynep Tokuş, Teoman, Gülşen, Beren Saat, Bülent İnal, Tanyeli, Erkan Özerman, Gürgen Öz ve Helin Avşar gibi ünlü isimler de vardı.