22 Mayıs 2008 Perşembe

Kylie Minogue Boğaz'ı salladı

Bu yılki Brit Ödülleri'nde ‘En İyi Uluslararası Kadın Sanatçı' seçilen Kylie Minogue, son albümü X'in turnesi kapsamında, dün akşam Kuruçeşme Arena'da İstanbullu muhteşem bir konser verdi.

Advantage Kart'ın kuruluşunun 10. yıldönümü ve son albümü X'in turnesi kapsamında ilk kez İstanbul'da sahne alan Minogue, Türk hayranlarına müzik dolu unutulmaz bir gece yaşattı.


Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı konserde Minogue, 27 metrelik sahneye çukurdan, havaya doğru yükselen hidrolik sistemle çıktı. Konser boyunca 6 kıyafet değiştiren, Kylie Minogue ilk olarak sahneye örümceği andıran seksi mor elbisesiyle çıktı. Her üç şarkıda kıyafet değiştiren şarkıcı sahnede sırayla, amigo elbisesi, seksi kırmızı yırtmaçlı elbise ile deri kırmızı şapka, kenarları simli, gri, denizci yaka eklenmiş askılı pantolon, yine seksi mavi gece elbise ve son olarak binici kıyafeti giydi. Dansçılar da Kylie Minogue uygun kıyafetler giyip danslarıyla ona eşlik etti. Şarkıları ve dans şovlarıyla hayranlarını büyüleyen Kylie Minogue'a konseri boyunca 10 kişilik orkestra, 20 kişilik dans grubu ve 5 akrobat eşlik etti.


VIDEOYU IZLEMEK İÇİN TIKLAYIN